Rules:

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Tentipi Camp – kom närmare naturen

En rad tältkåtor står på ängen och ytterligare några är resta i skydd av träden i skogsbrynet. Natten har varit kylig och ringlande rök stiger från tältens skorstenar. Runt lägerelden äter några frukost. Kokkaffet ångar hett i den friska luften. Nere vid strandkanten pågår förberedelserna för morgonens kanottur.

 

Aktiviteterna och utformningen av varje enskilt Tentipi Camp-arrangemang kan variera, men gemensamt för dem alla är den ständigt brinnande lägerelden att samlas kring, alla härliga möten som uppstår och de hemtrevliga tältkåtorna från Tentipi, som man kan hyra, om man inte redan har en men vill prova på.

Har du frågor om Tentipi Camp? Är du intresserad av att arrangera en egen Tentipi Camp? Skriv till oss, info@tentipi.com.

Kommande evenemang

 

26–28 maj 2017
Tentipi Camp/OutMeals Vårvandring
Åkulla bokskogar, Halland, Sverige

Följ med på ett tre dagar långt äventyr för hela familjen, där du får chansen att vandra i de härliga bokskogarna i halländska Åkulla – precis när löven slagit ut i skir grönska och naturen sjuder av liv. Under helgen kan du även lyssna på spännande föreläsningar, bli serverad god mat, gå på workshops och mycket, mycket mer. Detta är tredje året i rad som Tentipi Camp är partner till OutMeals populära vårvandring, och som vanligt kan du hyra tältkåtor och lära dig mer om Tentipi och våra produkter under evenemanget. Vi kommer också att ha försäljning på plats.

Läs mer om OutMeals Vårvandring här.

Vill du hyra tältkåta från Tentipi, klicka här.

 

25–27 augusti 2017
Tentipi Camp Bushcraftfestivalen
Gottröra, Sverige

Tentipi Camp gästar nu för första gången Bushcraftfestivalen. Festivalen startade 2016 och blev genast en succé. Den riktar sig till alla som har ett friluftsintresse och här finns möjligheter att träffa likasinnade, testa nya och gamla produkter, delta i workshoppar och gå på föreläsningar med några av de stora namnen inom bushcraft. På Tentipi Camp bor du med känsla och stil i tältkåtor som har rötterna djupt i den lappländska myllan. Du har också chansen att träffa personerna bakom varumärket och delta i workshoppar kring hur man använder tältkåtan.

Boka din plats på Tentipi Camp, Bushcraftfestivalen här.

Här hittar du mer info om Bushcraftfestivalen.

 

8–10 september 2017
Tentipi Camp/Utefest
Docksta/Skuleberget, Örnsköldsvik, Sverige

Tre dagar i Höga Kusten fyllda med aktiviteter, kurser och föreläsningar. På dagarna vandrar vi i djupa skogar och över kustnära berg, klättrar Europas största Via Ferrata, springer över kalottberg, paddlar ut i den skimrande skärgården och mycket mer. Vill du ta det lugnt en stund kan du välja mellan foto- och friluftskurser. Efter en äventyrlig dag samlas vi på kvällen i Frilufsbyn och lyssnar till några av Sveriges mest inspirerande föreläsare och främsta äventyrare!

På Utefest finns även Tentipi Camp. Här kan du hyra en tältkåta med eller utan vedeldad kamin. Du kan också hyra en plats i delad tältkåta.

Priser och bokning till Tentipi Camp hittar du här.

Obs! För att bo på Tentipi Camp krävs anmälan till Utefest. Priser och information om anmälan till Utefest hittar du här.