Rules:

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Tentipi Camp – kom närmare naturen

En rad tältkåtor står på ängen och ytterligare några är resta i skydd av träden i skogsbrynet. Natten har varit kylig och ringlande rök stiger från tältens skorstenar. Runt lägerelden äter några frukost. Kokkaffet ångar hett i den friska luften. Nere vid strandkanten pågår förberedelserna för morgonens kanottur.

 

Aktiviteterna och utformningen av varje enskilt Tentipi Camp-arrangemang kan variera, men gemensamt för dem alla är den ständigt brinnande lägerelden att samlas kring, alla härliga möten som uppstår och de hemtrevliga tältkåtorna från Tentipi, som man kan hyra, om man inte redan har en men vill prova på.

Har du frågor om Tentipi Camp? Är du intresserad av att arrangera en egen Tentipi Camp? Skriv till oss, info@tentipi.com.

Kommande evenemang

 

25–27 augusti 2017
Tentipi Camp Bushcraftfestivalen
Gottröra, Sverige

Tentipi Camp gästar nu för första gången Bushcraftfestivalen. Festivalen startade 2016 och blev genast en succé. Den riktar sig till alla som har ett friluftsintresse och här finns möjligheter att träffa likasinnade, testa nya och gamla produkter, delta i workshoppar och gå på föreläsningar med några av de stora namnen inom bushcraft. På Tentipi Camp bor du med känsla och stil i tältkåtor som har rötterna djupt i den lappländska myllan. Du har också chansen att träffa personerna bakom varumärket och delta i workshoppar kring hur man använder tältkåtan.

Boka din plats på Tentipi Camp, Bushcraftfestivalen här.

Här hittar du mer info om Bushcraftfestivalen.

 

8–10 september 2017
Tentipi Camp/Utefest
Docksta/Skuleberget, Örnsköldsvik, Sverige

Tre dagar i Höga Kusten fyllda med aktiviteter, kurser och föreläsningar. På dagarna vandrar vi i djupa skogar och över kustnära berg, klättrar Europas största Via Ferrata, springer över kalottberg, paddlar ut i den skimrande skärgården och mycket mer. Vill du ta det lugnt en stund kan du välja mellan foto- och friluftskurser. Efter en äventyrlig dag samlas vi på kvällen i Frilufsbyn och lyssnar till några av Sveriges mest inspirerande föreläsare och främsta äventyrare!

På Utefest finns även Tentipi Camp. Här kan du hyra en tältkåta med eller utan vedeldad kamin. Du kan också hyra en plats i delad tältkåta.

Priser och bokning till Tentipi Camp hittar du här.

Obs! För att bo på Tentipi Camp krävs anmälan till Utefest. Priser och information om anmälan till Utefest hittar du här.

 

 

29 september–1 oktober 2017
ProAdventure Tentipi Camp
Campingplats Pant Yr Onnen vid stranden av Balasjön, Wales

ProAdventure är pionjärer när det gäller Tentipi Camp i Storbritannien. De lär sig av sina erfarenheter och inspireras av sina europeiska vänner. Ägare av tältkåtor från Tentipi bjuds en eller två gånger om året in för att umgås, ägna sig åt aktiviteter och utbyta idéer.

ProAdventure arrangerade Storbritanniens allra första Tentipi Camp i april 2015 vid floden Dee. Då deltog över 60 personer. Det erbjöds bushcraftaktiviteter, paddling och gott om möjligheter att sitta och prata runt lägerelden.

Deras Tentipi Camp 2016, som hölls vid gränsen mellan England och Wales, var lika populär hos tidigare deltagare som hos nya, och man njöt av landskapet och aktiviteterna som erbjöds av värdarna på campingen Underhill Farm.

Under 2017 arrangeras två ProAdventure-läger. Det första var redan maj, i Carrog vid floden Dee. Där invigde de sin nya pizzaugn Uuni 3 och gjorde 36 pizzor på en och en halv timme. Det rekordet vill de försöka slå under septemberlägret vid Balasjön.

Om du har en egen Tentipi® tältkåta eller är intresserad av att prova en, är du varmt välkommen att delta. De har ett fåtal tältkåtor som de hyr ut, men du bör boka snabbt för de kan gå åt fort. Campingplatsen, som ligger precis vid Balasjön, har goda möjligheter till paddling och simning men är även perfekt för alla, som bara älskar att vara nära vatten.

Campingen håller på platser till slutet av juli, så ProAdventure behöver få in så många anmälningar som möjligt innan dess för att säkerställa att de får tillgång till ett eget område. Boka därför snarast.

 

För utförligare information, besök denna evenemangssida på Facebook.

För att boka, klicka  här.

 

class="align-right">