Rules:

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Green River, Utah, USA.

Tentipi och framtiden

Vi är förvissade om att Tentipi när det gäller bärbara tält erbjuder det mångsidigaste tältet på marknaden. Vår tältlösning tål de hårdaste väder och klarar alla årstider och klimat med bravur tack vare sin form och den unika möjligheten till eld inne i tältet.

Elden och kopplinge...

Vi är förvissade om att Tentipi när det gäller bärbara tält erbjuder det mångsidigaste tältet på marknaden. Vår tältlösning tål de hårdaste väder och klarar alla årstider och klimat med bravur tack vare sin form och den unika möjligheten till eld inne i tältet.

Elden och kopplingen till våra nomadiserande förfäder ger människor möjlighet att knyta an till sina djupaste rötter, något som kan ge lugn och tillfredsställelse i vår stressade och ofta ytliga tillvaro. Vi tror att fler och fler kommer att få upp ögonen för denna tälttyp och den livsstil den förmedlar. Som en av våra användare skrev: ”Think I’ve Found My Spiritual Home”.

När det gäller våra större tält, alltså Classic- och Event-tältkåtorna, ser vi också framtiden an med stor tillförsikt. Dessa tält används runtom i världen, när nytänkande eventarrangörer, framåtsiktande organisationer och kreativa privatpersoner vill skapa något annorlunda. Flera nya marknader inom den engelskspråkiga världen håller på att öppnas, och vår tro och förhoppning är att våra eventtältkåtor kommer att bli minst lika populära där som här hemma i Europa.

Vår strävan är att vi, när vi genom våra produkter för arvet från våra nomadiserande förfäder in i framtiden och ut i världen, gör detta på ett ansvarsfullt sätt, både när det gäller människor och miljö. Förutom att vara stödföretag åt en SOS Barnby i Kina stödjer vi också Naturskyddsföreningens viktiga arbete för en hållbar utveckling, ett bättre klimat och en friskare natur. I vår egen produktion har vi inriktat oss på att tillverka tält med lång hållbarhet, vilket minskar användningen av energi- och råvaruresurser. Vi återvinner, använder ekologiska och miljö- och rättvisemärkta produkter, alltifrån sömmerskornas handkräm till kaffet och bananerna till fikarasten, och vi försöker lära oss om alternativa tältmaterial med mindre påverkan på naturen för att nämna något.

Tentipis ambition är också att även fortsättningsvis vara världsledande på tältkåtor genom vår höga kvalitet, våra smarta konstruktionsdetaljer, vårt breda sortiment och sist men inte minst vårt stora engagemang för dig som användare av våra produkter.