Rules:

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Green River, Utah, USA.

Tentipi idag

Med åren har den sfär där Tentipi verkar vidgat sig mer och mer. Våra tältkåtor säljs numera över hela världen. För att bevara själen i våra produkter sker idé- och utvecklingsarbetet dock alltjämt i Moskosel. I denna lilla lappländska by med sina drygt 200 invånare finner man Tentip...

Med åren har den sfär där Tentipi verkar vidgat sig mer och mer. Våra tältkåtor säljs numera över hela världen. För att bevara själen i våra produkter sker idé- och utvecklingsarbetet dock alltjämt i Moskosel. I denna lilla lappländska by med sina drygt 200 invånare finner man Tentipis nav, hjärta och rötter.

Det är här uppe i trakterna kring norra polcirkeln med sitt hårda klimat som samer och andra nomadiserande folk under tusentals år använt en konisk konstruktionsform, när de iordningställt sina bostäder. Det är deras välbeprövade och välfungerande boningar, som står som förebilder för våra moderna tältkåtor. Det är här, omgivna av berg, sjöar och myrar och med rötterna i den rika naturtradition som finns i norra Sverige, som vi i vårt utvecklingsarbete tillvaratar uråldrig kunskap och erfarenhet och förenar detta med moderna lösningar och ny teknik. Läs mer här.

För att även fortsättningsvis kunna ligga i framkant när det gäller utvecklingen av och kvaliteten på våra tält har vi byggt upp en självägd produktionsanläggning i kuststaden Qingdao i Kina. Läs mer här.

För att kunna ge våra kunder runtom i världen hög kvalitet på servicen och för att underlätta logistiken har vi upprättat vårt marknadskontor och vårt lager i Sunne i mellersta Sverige. Hit är det inte så lång landtransport för de tält som sytts i vår fabrik i Kina och som fraktats sjöledes till hamnen i Göteborg. Läs mer här.