Rules:

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Villkor

KöpvillkorHär kan du mer utförligt läsa våra villkor när du handlar av oss.

LeveransBeställ i god tid! ......

Köpvillkor
Här kan du mer utförligt läsa våra villkor när du handlar av oss.

Leverans
Beställ i god tid! De flesta av våra produkter har vi på lager, men för de varor vi för tillfället inte har hemma kan leveranstiden i vissa fall vara lång. Om vi får din order i god tid, kan vi leverera alla produkter samtidigt och därmed även minska dina fraktkostnader. Våra tältkåtor kan också köpas hos någon av alla våra återförsäljare, se Här kan du köpa eller hyra.

Garanti
Garanti mot material- och produktionsfel enligt respektive lands gällande konsumentlagstiftning. Garantin täcker ej skador orsakade av olyckshändelse, felaktig skötsel eller ovarsam hantering. Den gäller inte heller för normalt slitage eller påverkan av solens UV-strålning.

För att bibehålla din tältkåta i gott skick bör du, förutom att undvika onödig solexponering, även undvika saltvatten och kemikalier av olika slag.

 

Vi gör vårt bästa för att hålla informationen på hemsidan uppdaterad, men den ska inte betraktas som bindande om det inte uttryckligen framgår av sammanhanget. Vi tar inte ansvar för skador som kan uppkomma på grund av skrivfel. Vi reserverar oss för rätten att när som helst ändra specifikationer och priser på våra produkter.