Rules:

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Har du något att bidra med?

Hos oss på Tentipi är vi alltid intresserade av att få ta del av de upplevelser du har, när du använder våra produkter – på lugna campingutflykter med familjen, på paddelturer och resor men också under mer krävande expeditioner till fjärran destinationer. Det är dessa upplevelser som ...

Hos oss på Tentipi är vi alltid intresserade av att få ta del av de upplevelser du har, när du använder våra produkter – på lugna campingutflykter med familjen, på paddelturer och resor men också under mer krävande expeditioner till fjärran destinationer. Det är dessa upplevelser som är slutmålet för vårt hängivna arbete för varumärket Tentipi, och de är också viktiga för din relation till vårt märke.

Det händer alltför ofta att tillverkare och märkesinnehavare inte till fullo förstår vikten av dessa – dina– erfarenheter, och en möjlighet till utbyte går förlorad. I takt med att vårt varumärke utvecklas, kommer Tentipis digitala närvaro också att öka. Vårt deltagande i sociala medier ger oss nu unika möjligheter att lyssna till och kommunicera med våra kunder, och vi vill verkligen understryka hur viktiga vi tycker att era egna upplevelser är.

Om du har berättelser, erfarenheter eller upplevelser från resor eller expeditioner, som du skulle vilja få presenterade på de olika internetplattformar vi använder, så behöver vi få ta del av dem! Kontakta oss på socialmedia@tentipi.com

Genom att skicka in material ger du Tentipi rätten att publicera det på olika internetrelaterade plattformar. Vi förbehåller oss också rätten att välja ut vad som skall publiceras. Vi vill helst få skrivet material på engelska, men vi kommer att försöka hantera även texter skrivna på svenska, tyska och franska.

Vi kan ta emot dina bidrag i form av e-post, enkla Word-dokument, fotografier och videoinspelningar, men snälla, glöm inte att uppge ditt namn! Om du har en hemsida, försöker vi att länka till den. Dina upplevelser och erfarenheter kommer vi att dela med andra genom Youtube, Facebook, Twitter och vår blogg. Vi ser fram emot att höra av dig!