Rules:

Only words with 2 or more characters are accepted
Max 200 chars total
Space is used to split words, "" can be used to search for a whole string (not indexed search then)
AND, OR and NOT are prefix words, overruling the default operator
+/|/- equals AND, OR and NOT as operators.
All search words are converted to lowercase.

Frankrike

Säljagent/distributör för Adventure-sortimentet

 

Säljagent/distributör för Classic- och Event-sortimentet

 

Officiella Tentipi® Butiker

Våra Officiella Tentipi® Butiker är utbildade på våra Adventure-tältkåtor. Flertalet är friluftsbutiker, som även har andra välkända märken i sitt sortiment. Vissa av butikerna hyr också ut våra tältkåtor och har då en ännu djupare kunskap om våra produkter.

En Officiell Tentipi® Butik har åtagit sig att visa tälten uppställda, när så behövs. Då kommer du, genom att själv se och känna på dem, att förstå varför en Tentipi® Adventure-tältkåta är så speciell.

 

Återförsäljare av Classic- och Event-sortimentet

Hos dessa återförsäljare kan du köpa vårt sortiment av evenemangstältkåtor och tillbehör. De har alla fått en produktutbildning och vissa av dem arbetar mer eller mindre dagligen med våra tältkåtor.

 

Officiella Tentipi® Uthyrare

Våra Officiella Tentipi® Uthyrare hyr ut Classic- och Event-tältkåtor och bygger tältkonstruktioner för företagsevenemang, fester, bröllop och festivaler. Uthyrarna är själva ansvariga för sina evenemang, men för att få stå listad på vår hemsida som Officiell Tentipi® Uthyrare måste man ha genomgått en särskild utbildning för att kunna resa och koppla ihop våra Event-tältkåtor på ett säkert och pålitligt sätt.